Wie zijn wij

ARMETA Bouwpartners is een bouwbedrijf uit Zuid-Holland dat bouwwerken in de burgerlijke en utiliteitsbouw realiseert. We zijn een allround bouwbedrijf met kennis van en ervaring met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Onze vele particuliere en zakelijke klanten prijzen ons om de kwaliteit van de bouw en de zeer prettige en flexibele samenwerking.

De kracht van ons bedrijf zit hem in het feit dat wij van alle (bouw)markten thuis zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bouwen. Binnen ons bedrijf is nagenoeg alle kennis aanwezig voor alle facetten in de bouw. Dit blijkt ook wel uit gerealiseerde bouwprojecten. Van woningbouw, van utiliteitsbouw tot restauratiewerk. Maar voorop staat een tevreden klant en een hoog afwerkingsniveau. Dit begint bij het (kleinere) klantenwerk, wat voor en door ons serieus en goed wordt uitgevoerd. En alles ook voor een scherp marktconform tarief.

Daarnaast wordt iedere klant door onze directeur, Otto Bijkerk te woord gestaan. Samen met flexibiliteit in de uitvoering van de opdracht zorgt deze persoonlijke begeleiding voor resultaten die u zullen aanspreken.